Lidl start met online wijnwinkel

Lidl Nederland heeft een webwinkel gelanceerd voor een paar exclusieve Franse wijnen die zij niet in de fysieke winkels verkopen. Met de online winkel start de discounter zijn Grands Vins de France-campagne.

Het nieuwe assortiment Franse wijnen dat in de winkelrekken ligt is dan weer niet te koop in de webshop. Hierin zijn alleen de web-only wijnen van het Grands Vins de France assortiment te verkrijgen. Op hetzelfde moment is de website online gegaan en ligt ook het Grands Vins de France-assortiment in de winkels.

In de webwinkel zijn slechts tien verschillende flessen wijn voor een prijs van 11,99 euro tot 39,99 euro te koop. Lidl bevestigt niet dat er nog meer van dergelijke acties komen, waarbij een deel van het assortiment alleen online wordt verkocht.

Ook Lidl België kwam onlangs met een soort gelijke campagne. Daar lanceerde zij een assortiment van meer dan 80 Franse wijnen, waarvan 23 alleen online te koop zijn.