Drie Dwaze Dagen Bijenkorf wordt geopend door Joanna Lumley

Woensdag 1 oktober beginnen de Drie Dwaze Dagen. Absolutely Fabulous-actrice Joanna Lumley opent dit jaar om 8.00 uur de Drie Dwaze Dagen op de Dam in Amsterdam.

Tijdens deze dagen geeft de Bijenkorf drie koffers weg, gevuld met ‘dwaze’ artikelen. Bezoekers kunnen bij de opening op 1 oktober op de Dam in Amsterdam, vanaf 7.30 uur een koffer kiezen door middel van het versturen van een sms. Lumley kiest de winnaar door een van de sms-ers te bellen. Zij overhandigt de prijs persoonlijk. Na de start om 8.00 uur kunnen de bezoekers met Lumley op de foto. Door de foto op social media te voorzien van #DDDarling en een originele tekst maken zij kans op een van de twee andere volle koffers.

De Bijenkorft verwacht tijdens de Drie Dwaze Dagen in totaal rond de 2 miljoen bezoekers in de filialen en de webshop.