Action is ook verkozen tot beste retailer van Europa

Action is door meer dan één miljoen consumenten uit negen Europese landen uitgeroepen tot Retailer of the Year Europe 2014-2015. Voor deze verkiezing beoordeelden consumenten uit onder meer Duitsland, Frankrijk en België 665 retailers op onder meer prijs en assortiment.

De discountketen kreeg de meeste punten op de aspecten prijsniveau en acties en aanbiedingen. Eerder werd Action al verkozen tot winnaar van Folderawards.nl met de best gewaardeerde online folder en tot beste winkelketen van Nederland.

In Duitsland beoordeelden de consumenten deze retailer als beste winkelketen in de categorie huishoud & cadeaus. Franse shoppers verkozen Action tot de beste partij in de categorie huis & decoratie, terwijl Belgische klanten datzelfde voor warenhuis & huishouden deden.

Action heeft nog maar in vier van de negen deelnemende landen winkels. In Duitsland en Frankrijk zijn ze ook nog eens relatief kort actief. Deze titel motiveert de discountketen om internationaal verder te groeien en te investeren in het openen van nieuw winkels.