Eerste stadswinkel voor Praxis

Praxis volgt het voorbeeld van de concurrent Gamma en opent aanstaande dinsdag met haar stadswinkelconcept. De eerste “Praxis om de hoek” is gevestigd in Amsterdam aan de Kinkerstraat. Alles wat je nodig hebt voor kleine doe-het-zelf klussen kun je kopen in deze winkel. Heb je spullen nodig voor grotere klussen, dan kun je deze gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel bestellen. Deze producten kun je vervolgens af halen in de winkel of thuis laten bezorgen.

Naast de reguliere koopavond is deze “Praxis om de hoek” elke avond geopend tot zeven uur. De stadswinkel beschikt over een sleutelservice en klanten kunnen gratis een transportfiets lenen om hun aankopen thuis te brengen.

Nadat begin vorig jaar de eerste winkel van de nieuwe Praxis Megastore-formule werd geopend, is afgelopen zaterdag de tweede winkel volgende dit concept geopend. Met ruim 9000 vierkante meter vloeroppervlak is dit de grootste Praxis vestiging in het zuiden van het land. In deze tweede winkel zijn er een aantal elementen aan het winkelconcept toegevoegd. Het gereedschap wordt per klus gepresenteerd en niet op productmerk of soort. Daarnaast kunnen klanten advies inwinnen bij “Opa’s Klusschuur”. Een klusser helpt klanten hier bij de uitvoering van kleine klussen en geeft hen advies. Verder kunnen klanten gereedschap huren en staat er een bestelbus tot hun beschikking die ook te huur is.

Bron: http://www.retailnews.nl/