Bereik jij alle moeders van Nederland al?

Moederdag is dé dag om moeders extra in het zonnetje te zetten. Reclamefolder.nl bereikt met haar folders en aanbiedingen dagelijks duizenden moeders. Zeker nu uit onderzoek blijkt dat Nederlanders ook dit jaar weer meer uitgeven aan Moederdagcadeaus is dit een belangrijk moment om jouw aanbiedingen extra onder de aandacht te brengen van deze groep. Zo’n 64 procent van de Nederlanders is van plan zijn of haar moeder dit jaar iets cadeau te geven met Moederdag, tegen 61 procent vorig jaar. Ook de gemiddelde besteding neemt toe, naar ongeveer 24 euro per persoon. Winkeliers kunnen dankzij Moederdag rekenen op vijf tot tien procent meer omzet (ANP).

In de aanloop naar Moederdag bieden wij extra banners en premium posities aan om jouw Moederdag aanbiedingen onder de aandacht te brengen bij deze doelgroep. De online folder is het uitgelezen medium om mensen te inspireren en te activeren. Neem contact op met Iris of Wing en we zorgen ervoor dat jouw aanbieding een prominente plek op ons platform krijgt. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 30 30 6 32 of stuur een mail naar sales@reclamefolder.nl.